31e NOB bijscholing in Nederland

Zondag 9 juli start in Egmond aan Zee de 31e NOB-bijscholing met als thema IN VERBINDING.
De NOB organiseert elk jaar aan het einde van het schooljaar een groots opgezette bijeenkomst voor leerkrachten en docenten die in het buitenland Nederlands onderwijzen. De bijscholing is naast het opdoen van actuele kennis toegespitst op de unieke situatie in het Nederlands onderwijs in het buitenland is de verbinding en uitwisseling met collega’s wereldwijd voor deelnemers van grote waarde.

Wie nemen daar aan deel?

Leerkrachten en docenten die in het buitenland lesgeven op bijvoorbeeld een NTC-school of een Nederlandse afdeling van een internationale school. Ook van de NTC-school Karlsruhe zijn een leerkracht en een onderwijsassistente op de bijscholing aanwezig. Zij zullen alle informatie en ideeën verzamelen en mee naar Karlsruhe nemen om deze dan in de praktijk te kunnen verwezenlijken.

Wat staat er allemaal te gebeuren?

13 cursussen passend bij de unieke situatie in het buitenland – 14 inspirerende workshops – een fijne locatie aan de Hollandse kust – ruim 200 collega’s van scholen wereldwijd en de mogelijkheid om live te sparren met alle NOB’ers.

Nadere informatie volgt!

Previous Article
Next Article